VITNESBYRD
 

Vitnesbyrd fra Jos de Jong (Holland)

Kjære Broder Reiersen,

Gud kan ikke styre et kar som står stille Så mitt vitnesbyrd er at jeg nå beveger meg, og at Gud kan styre meg!

Mange hilsener til deg fra Almere - Holland. Jeg nøt virkelig konferansen for unge menn forrige helg i Sæby - Danmark. Vi hadde en fin tur med de 11 brødrene fra Holland, og vi ble rikelig velsignet i denne (alt for korte) konferansen. Det var godt å ha den femfoldige tjeneste i vår midte. Det var en god balanse mellom oppmuntring og advarsel i Ordet. Vi må komme fra 'hankjønn' til 'en Guds mann'! Og jeg venter på at jeg kan passe Elias kappe.

Forrige tirsdag og også på søndag, gav forskjellige brødre deres vitnesbyrd i menigheten vår. Hver troende kunne se at vi hadde hatt en fin tid i Danmark.

Måtte Herren rikelig velsigne deg for det arbeid du har gjort for oss! Jeg skal ikke rokkes!


Vitnesbyrd fra Edwin Saathof (Holland)

Kjære broder Reiersen,

Jeg vil at du skal vite at helgen i Danmark var vidunderlig for meg. Jeg kan virkelig se at jeg gikk ut forandret. Min kone fortalte meg at det var en fin atmosfære omkring meg. Hun så også at Gud gjør store ting. Jeg hørte så mange praktiske ting om de ulike rollene vi har: som mann, far, kollega (på arbeid). Jeg har mye mer sikkerhet i å behandle Ordet i mitt daglige liv enn før.

Takk for organiseringen og måtte Gud velsigne deg i ditt personlige liv. Takk!


Vitnesbyrd fra broder Egbert Korhorn (Holland)

Kjære Broder William,

Jeg hilser deg i navnet til vår Herre Jesus Kristus. Jeg hadde en underfull tid der og har lært mye om vår Herre Jesus. Fellesskapet med andre brødre fra andre land var også veldig spesielt. Det var som om vi hadde kjent hverandre lenge. Jeg følte at vi ikke er forskjellige men mer like. Og dette er sant fordi vi ikke lengre er hollendere, nordmenn eller engelskmenn. Vi er alle fra vår Herre Jesus Kristi rike. Sammen var vi ett i tilbedelse. Jeg nøt det virkelig. Og jeg vil takke deg for å ha organisert dette møtet.

Herren velsigne deg og alle menneskene som hjalp deg.


 

Vitnesbyrd fra Vitaly (Litauen)

 

Kjære broder William,

Hilsener i Herrens navn!

 

Jeg har med suksess mottatt CD-settet fra Sæby møtene fra deg.

Mange takk for at du sendte meg dem.

 

Jeg føler å si noen ord om Unge Menn Konferansen. En stund har gått siden da, og jeg ønsket at min opplevelse skulle bli tidstestet. Gudssæden ble plantet, og nå kjenner jeg noe som rører seg innvendig. Når jeg tenker på Sæby møtene kommer en sang meg i tankene, "Change my heart o God, make it ever true ... may it be like You". Dette var virkelig mottoet for dette stevnet. Det er fortsatt virkende i mitt hjerte. Mer enn en måned har gått, men Herrens berøring har ikke sluttet å rope ut i mitt hjerte siden da. Jeg føler meg virkelig priviligert for å hatt muligheten til å delta på dette stevnet.
 

Jeg ønsker deg overflod av Guds velsignelser. Det er ikke så mange forkynnere som har et slikt spesielt kall i sitt hjerte til å hjelpe de unge brødrene på denne måten.

 

Din broder i Kristus

 


 

Vitnesbyrd fra en broder i Belgia

Kjære broder Reiersen,

Bare en liten notis for å vise vår takknemlighet for stevnet i Danmark. Det var visselig en stor velsignelse og oppmuntring å bli ledet av modne og erfarne forkynnere av Evangeliet! Atmosfæren av enhet og broderskap var veldig tilfredsstillende og viser at det er virkelig velsignet når brødre er sammen, som Bibelen sier!

Mange spørsmål har virkelig blitt godt besvart av det åpenbarte Ord. Det fins inget svar som Guds svar fra Hans Ord! Det er så inspirerende når Herren svarer alles personlige behov. For, mange spørsmål og kamper som jeg har hatt gjennom de siste årene, har Herren besvart i overflod ... Og som jeg har hørt mange andre, kan de alle vitne om det samme. Nå er vi hjemme igjen, og fortsetter med en mer solid overbevisning til å fortsette med større iver, i det vi støtter vår pastor og den lokale tjenesten her i Gent.

Kjære broder, takk så mye for å gjøre hva Herren har lagt på ditt hjerte! Du vil helt klart se vidunderlige resultater av de frø som er sådd. Måtte Herren Jesus rikelig velsigne og styrke deg i alt du vil foreta deg, om det er personlige, familiære eller menighetsmessige anliggender!

Din broder i Kristus


 
Vitnesbyrd fra Erlend Førsund (Norge)

Kjære Broder William
 
Mine forventinger i forkant av dette stevnet var store, og jeg følte virkelig en trang til å reise til Danmark for å lære mer om Gud og hvordan tjene Hans rike på på en større måte.

På vei til Danmark erfarte vi djevelens forsøk på å hindre oss i å nå konferansen. Vi hadde booket en plass på ferjen fra Kristiansand til Hirtshals, og vi var faktisk den andre bilen som kjørte ombord i Christian IV. Uheldigvis måtte ferja returnere til kai kun minutter etter avgang på grunn av mekaniske problemer. Dette resulterte i 6 timer med venting, med mange forsøk på å fikse problemet. Men de kunne ikke! Til slutt måtte vi forlate skipet. Jeg må innrømme at jeg var noe frustert ... og skuffet! Det så ut som om vi ikke ville komme oss til Danmark.

For å gjøre en lang historie kort, forandret ting seg til det bedre. Vi kjørte østover til Larvik og tok kveldsbåten til Fredrikshavn, en reise som tok hele natten. Mot alle odds fikk vi en lugar, selv om det ikke var noen ledige (vi satte oss opp på en liste). Jeg tror at Gud la ting til rette for oss, slik at vi ikke skulle være utslitte og trøtte den følgende lørdagen, som ville bli et møte-maraton.

Vi ankom konferansestedet en dag senere enn først planlagt, om morgenen før møtene begynte. Vi hadde bare gått glipp av fredagsmøtet kvelden før.

Møtene var veldig fine! Etter min opplevelse da jeg mottok den Hellige Ånd i sommer har jeg hatt et større begjær etter å fordype meg i Guds Ord. Emnene som det ble talt om i løpet av sesjonene i Danmark var både inspirerende og praktisk lærerike. Jeg lærte en hel del om praktiske ting, som åndelig krigføring, hvordan søke Guds vilje og hvordan avsløre vår motstanders agenda.

Å møte andre dedikerte unge menn, men også mer erfarne og modne menn var veldig oppløftende. Jeg tror at "settingen" var veldig riktig for dette stevnet. Fokusert på Ordet kun, minner det meg på skriftstedet i Matteus 24:28; "Der hvor åtselet er, der skal ørnene samles."

I dag har jeg et større begær etter å søke Guds vilje, og jeg tror han forbereder meg på tjeneste for andre og i Jesus Kristi legeme. Det er den eneste tingen som betyr noe i livet; å tjene Gud! Amen.

Gud velsigne deg, og takk for det du gjør i Guds Rike.
 


 

 

 


"Og broder, når jeg kommer til herligheten, vil jeg gå bort til Urias og hilse på ham og si: 'Gud være lovet, for ditt vitnesbyrd betydde noe for meg på min jordiske vandring'. Jeg vil gå bort til Daniel og si: 'Du vet Daniel, da du gikk inn dit uten å frykte løvene, det vitnesbyrdet betydde noe for meg'. Ja sir!"

"Evig Liv"

Jeffersonville, 1954