FRA VERDEN OMKRING OSS

Animation of green spinning Earth with clear oceans

 

_________________________________________________

INDIA

Indisk immigrasjonsbølge til Israel - hevder sin jødiske opprinnelse

JØDISK INDERE? Immigranter fra Bnei Menashe-stammen i Manipur i nordøst-India venter på slektninger på Ben Gurion-flyplassen i Tel Aviv. 1700 medlemmer av stammen har allerede flyttet til Israel, hvor de hevder at de opprinnelig kom fra rundt år 700 f.Kr. Foto: MENAHEM KAHANA/AFP

50 indere som er første del av en bølge immigranter med røtter i Israel på Jesu tid, ankom julaften flyplassen i Tel Aviv. Inderne, som tilhører Bnei Menashe-samfunnet, har fått tillatelse av israelske myndigheter til å komme tilbake til sine angivelige røtter.

De sier de er etterkommere av ti stammer som bodde i kongedømmet Israel, men som ble spredt etter den assyriske invasjonen rundt år 700. I moderne tider har de bodd i nordøstlige India, nær grensen til Myanmar.

Over 1.700 Bnei Menashe-medlemmer bor allerede i Israel, og ytterligere over 7.000 har søkt om å få vende tilbake. Stemningen på Ben Gurion-flyplassen var feststemt, og familiemedlemmer hadde møtt opp for å ta imot de 50 nyankomne - Medlemmene av denne stammen har aldri glemt hvor de kom fra, og vi er glade for å kunne hjelpe dem tilbake, sier Michael Freund i hjelpegruppen Shavei Israel.

Kritikere har vist til at inderne er brukt til politisk spill, for å øke antallet bosettere på Vestbredden. I 2003 ble et slikt prosjekt stoppet av daværende innenriksminister Avraham Poraz, da det ble klart at flertallet av 1.500 nyankomne indere var blitt sendt til de mest ekstreme bosetningene i Gaza og Vestbredden.

Israelske myndigheter godkjente i oktober søknadene fra rundt 275 medlemmer av samfunnet, for første gang siden 2007.

 

____________________________________________________________________________

 

VITNESBYRD FRA KENYA

[Flag of Kenya]

 

BRODER HARRISON AGONDA

Kjære Broder William

Pris Skje Gud fra Homa Bay By. Takk så mye for penger sendt til bank kontoen. Vi fikk dem på lørdag og vi skal kjøpe mat i dag. Jeg vil dele mitt vitnesbyrd med deg kjære broder hva jeg aldri har delt med deg. La meg først takke Herren for den Guddommelige forbindelsen gjennom internett. Gud ledet meg til deres hjemmeside og mitt liv er fullstendig forandret. På deres hjemmeside kom jeg over en stor Guds mann, Profeten William Branham. Jeg har lest hans lære i nesten ni timer hver dag siden vi møtte deg. Jeg hadde ikke hørt om han før, og du hadde ikke nevnt han for meg. (Faktum var at jeg ikke ville virke påtrengende og heller vente litt med å snakke til ham om Budskapet.) Vet du hva min broder, jeg fikk se hvor tom jeg var. Det har vært som om jeg aldri visste noe om Herren Jesus Kristus. Profeten William Branham har fått meg til å kjenne Herren bedre. Vårt forhold med Herren har forbedret seg på grunn av Profetens lære. William Branham var Gud-sendt og jeg tror hans lære.

Noe underlig skjedde. Jeg fikk ilden fra innsiden, en ny Ild brenner inni meg og jeg ønsker virkelig å dele med enhver om Profeten. Til min forundring fikk jeg en veldig motstand som jeg aldri har møtt som kirkeleder i mitt kristne liv. Jeg har konstant blitt anklaget av andre ledere her for å introdusere en kult til Kristi legeme. Departementet som ga meg tillatelse har innkalt meg til hovedkvarteret for å forklare alle hva de kaller for falsk lære. Vår Biskop forsto etter at vi gikk til deres hjemmeside sammen med ham.

Broder William, må jeg la deg få vite at vi mistet over 70 % av våre medlemmer og nå er det noen som kommer tilbake etter at de fikk se at det ikke er noe galt med min lære trukket fra Profet William Branham. Men vet du noe. Vår flytting til Homa Bay by er en Guddommelig ledelse. Vi er i stand til å starte en ny menighet med nye mennesker og med en sterk grunnvoll til Profeten William Branhams lære. Denne menighet vokser stødig og raskt og vi gir Gud all ære.

Først fikk vi et rom hos Homa Bay Youth Polytechnic og vil slipper å betale noe for det til slutten av året. Etter at jeg delte med direktøren så lot han oss få ha fellesskap her uten å betale noe resten av året. Fortsett å be fortsettelig for TROENS TABERNAKEL HOMA BAY. Min hustru Irene jeg jeg føler oss så frie her og noen ganger er følelsen så god at det er som om vi er i ferd med å gå gjennom porten til løfteslandet.

Angående de foreldreløse barna så vil jeg spørre om du kunne åpne opp en tjeneste som kunne se etter individuells sponsorer for barna som kunne sponse dem hver måned. 20 USD pr. måned pr. barn vil være nok for tre måltider pr. dag, og for bøker, blyanter og alt skolemateriale. Det vil også hjelpe til med å betale deres lærere ved skolen og dem som tar seg av barnehjemmet. Det vil også hjelpe barna å ha noen klær, og hjelp til medisinske utgifter.

Er det mulig for deg og din menighet å finne enkelte familier i Norge, Tyskland, USA, etc., som kan støtte et barn. Jeg bare tenker at hvis vi får en familie som støtter ett eller to barn i måneden så vil våre barn ha det bra. Vi kan sende bilder og detaljert informasjon om barna, alder, klasse, deres håp, deres familiebakgrunn osv. En organisert sponsor menighet som ga litt støtte har trukket seg etter at det gikk omkring at jeg lærer kult og doktriner. Men jeg er sikker på at Herren vil åpne nye dører. Gud velsigne deg som dere fortsetter å be for oss.

Broder Harrison
Kjære Broder William

Takk til deg og Troens Tabernakels hjemmeside. I dag har jeg sett så mange menigheter jorden rundt gjennom internett. Jeg visste ikke noe om dem før. Jeg visste ikke om Gud's profet Broder William Branham, men takk til Gud at Budskapet kom til rett tid. Vi kan ikke si at det kom sent. Vår menighet har det meget godt og beveger seg videre. Før så fryktet jeg for å komme ut av denominasjonene men takk til at jeg bestemte å flytte til byen Homa Bay og starte Troens Tabernakel Homa Bay. Sist søndag var vi 33. Alle våre medlemmer har blitt grunnfestet på Sannhet. De kjenner til budskapet og budbæreren. En rik forretningskvinne som sluttet seg til menigheten for to uker siden kjøpte 24 plastikk stoler. Gud utfridde henne fra ryggsmerter som hadde plaget henne i 26 år. Vi gir Gud all ære. En annen mann gjenforente seg med sin hustru etter 8 års separasjon. Broder George som gikk på medisin i 3 uker har sluttet å ta medisin for to uker siden. Han sa at Gud helbredet ham og trengte ikke lenger noe medisin. Han skal på sykehuset nå fredag for å ta en prøve.

Vår Gud er god. Denominasjonen tenker at de skal avslutte dette arbeidet, Dette er en Gud's bevegelse og ikke noe menneske er i stand til å stoppe dette. Menigheten som ga meg tillatelse har tatt bort tillatelsen deres. Sammen med den Katolske kirken så vil de at vi ikke skal snakke eller tale om profeten William Marrion Branham som den andre Jesu Kristi forløper. Som profeten har sagt: ”Noen vil lytte, men majoriteten vil løpe gjennom og forkaste ham.” Denominasjonen kan ikke svelge dette. I denne tidsalder må vi ha EN profet budbærer. Det har aldri vært en tid hvor Gud ga Sitt folk to hovedprofeter på samme tid. Han ga Moses alene, Enok, og Døperen Johannes kom alene.

Du vet at ingen overtalte meg til å akseptere budbæreren. Den Hellige Ånd overbeviste meg å gjøre det, for selve de uvalgte kan ikke bli lurt. Hans får hører Hans Røst og de vil følge. Jeg tror det. Den menigheten som ga meg tillatelsen hadde en plan om å forsikre seg på at våre møter som begynner neste uke ikke skulle finne sted. Jeg har allerede søkt om midlertidig tillatelse for vår menighet, den vil komme i slutten av neste uke. Derfor vil vi ikke ha møter neste uke på grunn av at det ville være ulovlig ifølge Kenyansk lov å holde møter uten en denominell tillatelse. Så vi vil gjøre det etter at vi har fått tillatelsen.

Broder, denominasjonene sloss som de kan. Skolen var oppkalt etter en Katolsk nonne som hjalp meg å kjøre materiell til skolen da vi begynte. Hun døde for to år siden, og den Katolske kirke har stoppet oss fra å kalle skolen for ”Søster Dolores Rauch Academy” og ikke bare det at grunnen hvor skolen og barnehjemmet er, ble donert av en Katolsk enke som ikke har noen barn. Hun ga den til bruk for de foreldreløse, og nå har hun forandret mening og vil ha stedet tilbake. Vi har ikke foretatt noen forflytting ennå og denominasjonene bruker dette for å velte vårt arbeide. Ganske nylig da dere sendte penger for å kjøpe mat, så ble de overrasket over å se en lastebil full av mat. Nå har hennes advokat skrevet til oss om å gi eiendommen tilbake innen 30, november. Jeg tilkalte alle de foreldreløse barna til meg, og vi knelte ned sammen med dette brevet og spurte Gud om å lage en vei hvor det ikke er noen vei. Vi har tro på to ting: at enken vil forandre mening eller at Gud, som aldri har sviktet vil tilveiebringe et nytt sted og at alt vil være rede innen 30, november 2011.

Vi har forandret navnet på barnehjemmet og skolen til: Faith Tabernacle Childrens Home And Scool. Herren vil aldri skuffe de unge Branhamere. Ei jente ved navn Joyce på 12 år kan gjengi hele fortellingen om profeten fra fødselen som om hun var der selv. Dette er hva djevelen har sett og han ønsker å spre og ødelegge deres tilstedeværelse på skolen og deres hjem. Vi vil be, og hjelp oss å be. Tilslutt så vil seieren være vår. Denominasjonene et alt for store, alt for mektige. Og hvis det var i deres makt å ødelegge oss, så ville vi ikke være mer. Men vår trøst er i Jesus. Han Selv vil kjempe for oss. Og når Jesus kommer inn i vår lille styrke så kan vi ikke bli slått.

På samme måte som de har forkastet budbæreren så prøver de å gjøre alle ting for å vise verden at vi vil feile. Budbæreren har et budskap fra Gud. Han kan ikke svikte og derfor kan heller ikke vi feile. Vi kan aldri gå på kompromiss med verden. Vi vil stå rett med Ordet og preke det. Vi bryr oss ikke om hva som kommer og går, hva noe gjør eller hvor mange fiender som reiser seg. Vi vil bli stående, vi vil vinne. Vår opplevelse med Jesus vokser seg velduftene hele tiden. NEI! Jorden tilhører den Allmektige Gud. Så vi vil bare bli stående med Ham.

Broder William, vi vil at du og Troens Tabernakel skal huske dette akkurat slik som profeten hadde sett i synet, at vår menighet her, barnehjemmet og skolebarna, en dag vil være dine trofeer av din tjeneste til å presentere til vår Himmelske Far. Vår utfordring her, er også å forberede trofeer framfor vår Himmelske Far.

 Mange, mange velsignelser
Broder Harrison

_____________________________________________________________

For ca to år siden begynte vi å hjelpe dem med et fast månedlig beløp til matkjøp. I år har vi støttet dem med kjøp av en eiendom på drøye 20000 kvadratmeter (2 hektar) hvor de dyrker ris, bønner og mais osv, slik at de er selvforsynt. På den samme eiendom har de nå planer om å bygge en skole med 10 klasserom for 292 barn i alle trinn, med bibliotek, kjøkken og spisesal, avdelinger (sovesaler m/bad etc,) for gutter og jenter, pluss et lite daghjem for de aller minste.

Hele prosjektet vil kanskje ta 2-4 år, alt etter hvor mye vi kan klare å støtte med. Planen er å støpe gulvflaten, og så bygge klasserom for klasserom til alt står ferdig. Hele skolen vil fullt ferdig koste 430.000 Kr.

Dersom du ønsker å være med og støtte dette arbeidet, så vær vennlig å ta kontakt med oss for evt. flere opplysninger:

Troens Tabernakel postboks 4, 6996 Vadheim

Tel: 57714819 - Mobil: 99268410

E-post: wreiers@online.no

_______________________________________

Her følger et brev som jeg fikk fra den Kenyanske Distrikt Offiser Mr. Mark Obiero ang. Broder Harrison Agonda:

 

ATTENTION MR. WILLIAM REIERSEN NORWAY                                                                                     

Dear  Sir,

RE: RELOCATION OF FAITH SCHOOL AND HOME FROM CATHOLIC CHURCH PREMISES.

I have the pleasure to introduce myself as Mr. Mark Obiero the District Children Officer of Homa-Bay county. I am writing in connection to the above children centre and school formerly known as Sister Dolores Academy centre.

They already have a notice to leave the premises which belong to the catholic church by end of March 2012. Mr. Agonda is a kind man and caring person to the orphaned poor children. That is why we have always stood with the pastor. It seems they have some religious difference with the catholic church but we would want to see a smooth and peaceful relocation of the children home and school.

We find that you are the only sponsor of the centre at the moment, please could you let our office know the plans you have to relocate the centre to another place given the limited time. Thanks.

Yours Faithfully

Mark Obiero

District Children Officer

Homa-Bay County.

MINISTRY OF CHILDREN AND GENDER

P.O.BOX 37 NYANGWESO 40311

HOMA-BAY KENYA EAST AFRICA

 

 

_________________________________________________________

PAKISTAN

Pakistan Flag

 

PAKISTANSK KRISTEN GUTT (11) TORTURERT OG DREPT

HJEMMET: Bildet viser hjemmet der familien til 11 år gamle Rimsha Masih bodde inntil forrige uke, da de flyktet etter at Rimsha ble anklaget for blasfemi. Flere hundre fattige Kristne flyktet fra slumområdet utenfor Islamabad av frykt for hevn fra radikale muslimer. Hjemmet er nå stengt. Foto: FAISAL MAHMOOD/REUTERS

(VG Nett) En drøy uke etter at en 11 år gammel jente med Downs syndrom ble fengslet i Pakistan, anklaget for blasfemi, blir en 11 år gammel Kristen gutt funnet drept og lemlestet.

Pakistanske Samuel Yaqoob ble bare 11 år. Han bodde i det Kristne nabolaget i byen Faisalabad, i Pakistans provins Punjab, og ble meldt savnet da han ikke kom tilbake fra det lokale markedet 20 August.

Torturert og drept:

Onsdag kom den grusomme sannheten om hva som skjedde med Samuel Yaqoob for dagen. Hans forbrente lik viste med all tydelighet ar 11-åringen var torturert før han døde. Hans lepper, nese og mage var skåret vekk, og liket var så forbrent at 11-åringen var vanskelig å kjenne igjen. Familien identifiserte han ved et kjennemerke i pannen, ifølge avisen Indian Express.

_____________________________________________________________

 

SINTE: Muslimer gjør opprør mot kristne i byen Punjab. Foto: Reuters

 

Kristne angrepet og brent levende i Pakistan

Beskyldt for å ha skjendet Koranen.

Illsinte pakistanske muslimer gikk lørdag til angrep på kristne for å ha skjendet koranen. Seks kristne, deriblant et barn og fire kvinner, skal ha blitt brent levende i angrepet.

Det var kristne innbyggere i landsbyen Gojra i sentrale Pakistan som ble angrepet. Lørdag stormet hundrevis av muslimske pakistanere det kristne nabolaget i landsbyen og brente dusinvis av hus til grunnen. Seks mennesker brant til døde, blant dem fire kvinner og et lite barn, og to ble drept av skudd. 

Tre prosent kristne

I tillegg ble 40 hjem og en kirke satt i brann, opplyser pakistanske tjenestemenn. Konflikten mellom kristne og muslimske innbyggere i landsbyen skal ha blusset opp i juni. Enkelte anklaget de kristne for å ha skjendet den hellige koran, sier Bhatti, som legger til at anklagene var ubegrunnede.Kristne utgjør mindre enn tre prosent av befolkningen i Pakistan. (NTB-AFP).

     

Kristne ved kistene av sine døde

 

__________________________________________________

 

ISRAEL

 

 

BE FOR ISRAEL!

"Jeg skal bo midt iblant Israels barn, og Jeg skal ikke svikte Mitt folk Israel"

(1ste Kongebok 6:13)

 

________________________________________________________________________

 

 

 


 

Vurderer skatteregler for Israel-gaver

 

Foto: AP

 

Det kan bli slutt på skattefradrag for gaver til organisasjoner som gir millioner til bosettere i områdene Israel har okkupert på Vestbredden. Finansdepartementet vurderer i samråd med Utenriksdepartementet å stramme inn reglene for fradrag for pengegaver til frivillige organisasjoner.

Organisasjoner «som aktivt støtter eller medvirker til visse handlinger som er eller kan være i strid med folkeretten, eventuelt i strid med lignende etiske normer», kan bli strøket av listen for skattefradrag, skriver Dagens Næringsliv.

Flere kristne organisasjoner i Norge gir pengestøtte til de omstridte bosetningene på Vestbredden, som Israel har okkupert siden 1967. De som gir til disse organisasjonene, kan få skattefradrag. Gir man 12.000 kroner får man tilbake 3.360 kroner av staten.

Israel-organisasjonene er ikke spesielt nevnt i mandatet for utredningen, som ble vedtatt like før Stortinget tok sommerferie i juni, men SVs finanspolitiske talsmann Heikki Holmås etterlater ingen tvil om hvem som står i faresonen.

 Vi har etiske retningslinjer for pensjonsfondet. Vi har også satt i gang en særlig gjennomgang av selskapene som er aktivt inne i Israel, da kan vi ikke drive statsstøtte til organisasjoner som aktivt støtter den folkerettsstridige okkupasjonen av Vestbredden, sier Holmås.

____________________________________________________________

 

 

Tysk avis gir konsentrasjonsleir-tegninger til Israel

 

PLANTEGNINGER: Ralf Georg Reuth fra avisen Bild viser fram de originale arkitekttegningene som ble funnet i en leilighet i Berlin i fjor. Foto: REUTERS

 

PLANTEGNINGER: Ralf Georg Reuth fra avisen Bild viser fram de originale arkitekttegningene som ble funnet i en leilighet i Berlin i fjor. Foto: REUTERS

Den tyske avisen Bild skal i morgen overrekke en noe uvanlig gave til Israels statsminister Benjamin Netanyahu: De originale arkitektskissene over konsentrasjonsleiren Auschwitz. Arkitekttegningene representerer viktige minnesmerker over Nazi-Tysklands folkemord på jødene. Overleveringen skjer torsdag, under den israelske statsministerens Tyskland-besøk melder avisen Bild.

Funnet i leilighet

De historiske dokumentene ble funnet i en leilighet i Berlin i fjor sommer, og har til nå vært utstilt i byen.Skissene er de eneste originale arkitekttegningene over Auschwitz som til nå er funnet i Tyskland.
 

Skal stilles ut

Auschwitz var nazistenes største konsentrasjonsleir, og tjener i dag som et enormt minnesmerke. Leiren ligger utenfor den polske byen Krakow, og besøkes hvert år av tusenvis av mennesker. Plantegningene skal nå stilles ut i holocaust-minnesmerket Yad Vashem utenfor Jerusalem.
 

 
MØTTES I SOMMER:
Israels Benjamin Netanyahu og Tysklands utenriksminister Frank-Walter Steinmeier i Jerusalem. Foto: AFP
 
SKREKKLEIR: Jødiske skoleungdommer på ekskursjon i konsentrasjonsleiren Birkenau, også kjent som Auschwitz II, i Sør-Polen. Foto: REUTERS
 
_________________________________________________

Hamas fordømmer undervisning om holocaust

Hamas fordømmer FNs planer om å lære palestinske barn på Gazastripen om holocaust.

EN LØGN: Hamas hevder at holocaust er en løgn oppfunnet av jødene, og fordømmer FNs planer om å lære palestinske barn om jødeutryddelsen. Bildet er av Hamas-leder Khaled Meshaal. Foto: AFP  

EN LØGN: Hamas hevder at holocaust er en løgn oppfunnet av jødene, og fordømmer FNs planer om å lære palestinske barn om jødeutryddelsen. Bildet er av Hamas-leder Khaled Meshaal.
Foto: AFP

Holocaust er «en løgn oppfunnet av sionistene», skriver Hamas i et åpent brev til John Ging, lederen for FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger (UNRWA). Islamistbevegelsen krever nå at FN må skrinlegge planene om å ta i bruk nye historiebøker ved FN-skolene på Gazastripen.

_____________________________________________________________
 

 

 

Jøder får skylden for finanskrisen

 

Økende antisemittisme i verden

 

(FRA NTB)

Det er ikke bare Israels krigføring på Gazastripen som fører til økende antisemittisme. Jødene får også i økende grad skylden for finanskrisen.

På en internasjonal konferanse om antisemittisme i London tirsdag der også 125 folkevalgte fra 40 land deltok, pekte flere av deltakerne på at fysiske og verbale angrep på jøder har økt markant etter nyttår.

- I løpet av de siste seks ukene har vi sett en eksplosjon i antisemittisk aktivitet. Jeg vil kalle det en epidemi. Jøder får skylden for både Gaza-krigen og den økonomiske krisen, sier Abraham Foxman, direktør i den amerikanske organisasjonen Anti-Defamation League.

Foxman hevder at man ikke har sett så mange angrep på jøder, jødiske institusjoner og synagoger siden andre verdenskrig.


Seiglivede stereotyper

I en undersøkelse utført av Anti-Defamation League og offentliggjort i forrige uke kommer det fram at stereotyper om jødisk makt i næringslivet fortsatt står sterkt i Europa.

31 prosent av de spurte i Østerrike, Frankrike, Ungarn, Polen, Tyskland, Spania og Storbritannia gir jøder i finanssektoren skylden for den økonomiske krisen.

Mark Balloch-Brown i det britiske utenriksdepartementet sier at antisemittiske angrep også har hatt en bratt økning i Storbritannia. 250 angrep ble registrert i de fire ukene etter at Gaza-offensiven begynte. I hele fjor ble det registrert i alt 540 angrep.

Nådd nye høyder

I Frankrike melder landets største jødiske organisasjon CRIF om flere enn 100 angrep i løpet av januar. De to siste årene har antall angrep ligget på mellom 20 og 25 i måneden.

I Venezuela angrep bevæpnede menn Tiferet-synagogen i januar, mens det jødiske samfunnet i Tyrkia hevder at antisemittiske strømninger kom til overflaten i de mange demonstrasjonene mot Israels angrep på Gazastripen.

David Harris, leder av den jødiske lobbygruppen American Jewish Committee, mener at det var enighet på konferansen om antisemittismen har nådd nye høyder, særlig i Europa.
_____________________________________________________________

 

Israelsk sykehus behandler kreftsyk iransk gutt

 

Sheba medical center er Israels største sykehus. FOTO: SHEBA MEDICAL CENTER

En 12 år gammel kreftrammet iransk gutt ankom fredag Tel Aviv i et siste forsøk på å redde livet hans. Gutten – som bare kalles Roy – kom til Sheba medisinske senter etter at behandlingen han fikk i Iran og Tyrkia ikke var vellykket. Israel har gitt gutten og hans familie spesialtillatelse for innreise. Det er en israelsk forretningsmann med iransk bakgrunn som har fått i stand behandlingen.

Forholdet mellom Israel og Iran er svært spent og landene har ingen formelle forbindelser.

Irans president har benektet Holocaust og gjentatte ganger sagt at Israel må fjernes fra kartet. Administrerende direktør ved Sheba, Zeev Rotstein, sier til AP at dette ikke er første gang senteret behandler barn fra stater fiendtlig innstilte til Israel. Vi håper den ømheten og kjærligheten vi gir til disse barna kan bane vei for i det minste litt forståelse mellom folkeslagene. Vi er ikke politikere. Vi gjør dette fordi vi syns det er vår jobb.

Små sjanser

Dr Amos Toren sier til AP at gutten har «den mest aggressive formen for svulst blant hjernesvulster». Det er bergrenset hva vi kan gjøre, sier Zeev Rotstein.Men hvis gutten skal ha en sjanse, så er det her.

Rotstein sier sykehuset holder identiteten til pasienter fra land med fiendtlig holdning til Israel hemmelige. Dette for at disse pasientene ikke skal få problemer når de returnerer til hjemlandet.

Han er fra et land som ikke liker at vi eksisterer, men en del av vår jobb er å vise land som Iran er at vi er her for å hjelpe vanlige mennesker.

 

 

Fant massegrav med Jøder i Ukraina

En massegrav som kan inneholde restene av flere tusen jøder, er oppdaget i det sørlige Ukraina. Jødene som ligger begravet her, ble drept av de tyske nazistene under andre verdenskrig.  

Graven ble oppdaget ved en ren tilfeldighet under arbeid i området i mai, sa den regionale jødiske organisasjonens talsmann Roman Sjvartsman tirsdag. Han anslo tallet på døde i graven til flere tusen.

Sjvartsman tilføyde at de lokale jødene har vært klar over at det skjedde massedrap i området under krigen. Til nå har det imidlertid ikke vært på det rene hvor likene ble gjemt, framholdt den jødiske lederen tirsdag.

 

 

 

ISRAEL OG DEN ARABISKE VERDEN

ISRAEL SEES PÅ KARTET MED BLÅ FARGE

 

 

 

ISRAELS TIDELIGERE STATSMINISTER GOLDA MEIR UTTALTE DETTE:

"Vi kan tilgi Araberne for å drepe våre barn. Vi kan ikke tilgi dem for å tvinge oss i å drepe deres barn. Vi vil bare ha fred med Araberne når de elsker sine barn mere enn de hater oss."

 

Shalom

________________________________________________________

HAMAS' GRUNNLOV

"Israel, til islam utsletter det"

Palestina er et land gitt til fremtidige muslimske generasjoner inntil Dommens dag, heter det i Hamas' charter. Dette charteret er bakgrunnen for at verdenssamfunnet fortsetter boikotten av Hamas-regimet i de palestinske selvstyreområdene. 

Islamsk fundamentalisme i rendyrket form med sterk - ofte hatefull - brodd mot jøder og andre ikke-muslimer, iblandet porsjoner av tradisjonelle konspirasjonsteorier; slik fremstår det kontroversielle prinsipprogrammet til Hamas, bevegelsens såkalte charter fra 1988. 
Charteret er kommet i sentrum for den politiske debatten etter valgseieren til Hamas i vinter. Verdenssamfunnet har gjort det klart at boikotten av Hamas opprettholdes så lenge hovedprinsippene i charteret består. Det er også bakgrunnen for at blant annet norske ministere nekter å møte offisielle representanter for Hamas.
 
Dokumentet der Hamasbevegelsen legger frem sin helhetlige ideologi, består av tilsammen 36 avsnitt i tillegg til et innledningskapittel. Den uforsonlige tonen i forhold til den jødiske staten gjennomsyrer stort sett alle charterets kapitler. Allerede i innledningsavsnittet gjøres det klart at noe kompromiss med den jødiske staten aldri er aktuelt for den fundamentalistiske bevegelsen:  Israel vil eksistere og vil fortsette å eksistere helt til islam utsletter det, akkurat som islam utslettet andre tidligere, slår charteret fast idet man siterer fra Hassan al-Banna, grunnlegger av Det muslimske brorskap og et av ikonene i den moderne islamistiske bevegelsen.
 
Apartheid.
En spesiell form for religiøs apartheid dukker frem flere ganger i charteret. Bare muslimer er velkommen som medlemmer, slås det fast. Enhver muslim som antar bevegelsens tro, ideologi, som følger dens program og holder på dens hemmeligheter, er velkommen. Den som gjør det, vil bli belønnet av Allah, heter det. Palestina, det vil si alt det land som i dag omfatter så vel Israel som de palestinske områdene, tilhører ikke noen etnisk gruppe. Landet tilhører muslimene, blir det hevdet. Charteret henviser til perioden da de muslimske armeene erobret det opprinnelig kristne Palestina i annen halvdel av 630-tallet. Den gang ble det avgjort at landet skulle være "viet til muslimske slektsledd inntil Dommedag".
 
Slagord.
I artikkel åtte slås det fast at Hamas har det samme slagordet som andre islamistiske bevegelser:  Allah er målet, profeten er modellen og Koranen er grunnloven. Jihad - hellig krig - er veien. Døden for Allahs sak er det høyeste av alle ønsker. I tråd med dette er enhver "såkalt fredelig løsning eller internasjonal konferanse" med sikte på å finne en fredelig løsning på Palestina-problemet, bortkastet. Slike konferanser er bare måter vantro bruker for å tilta seg rollen som meglere på. Jihad - hellig krig - er den eneste gangbare metode for å løse Palestina-problemet.
 
Her siterer charteret et utsagn - en såkalt hadith - av religionsstifteren Muhammed: 
"Syrias folk er Allahs pisk i Hans land. Gjennom dem (det vil si Syrias folk. Red.anm.) tilføyer Han hevn over enhver av sine slaver som Han måtte ønske. Det er utenkelig at de som er falske skulle vinne over de troende. De vil sikkert og visst dø av sorg og fortvilelse".
 
I artikkel syv som siteres enda en såkalt hadith religionsstifteren Muhammed skal ha kommet med. Utsagnet lyder: Dommedag vil ikke komme før muslimene bekjemper jødene (dreper jødene), når jøden vil gjemme seg bak steiner og trær. Steinene og trærne vil si O, muslim, O Abdullah, der er en jøde bak meg, kom og drep ham. Bare Gharkad-treet vil ikke gjøre det, fordi dette er et av jødenes trær.
 
Jødisk plan.
I artikkel 22 regnes opp alle de ulykker jødene har forårsaket gjennom historien. Denne delen av charteret har sterke likhetstrekk med tilsvarende nazistisk propaganda før og under den annen verdenskrig.
 
Forfatterne av charteret hevder at jødene sto bak Den franske revolusjon, den kommunistiske revolusjon og "mesteparten av de revolusjoner vi har hørt og hører om, her og der". Ved hjelp av sine penger har de dannet hemmelige samfunn, slik som Frimurerne, Rotaryklubbene og Lions med sikte på å sabotere de samfunn der de lever, og fremme zionistiske interesser.
 
Charteret fortsetter: Jødene har også stått bak den første verdenskrig, i den hensikt å ødelegge det islamske kalifatet, en institusjon som forsvant i 1924. Men jødene sto også bak den annen verdenskrig i den hensikt å tjene penger på våpenhandel og for å etablere en egen stat. Deretter tok de initiativet til å opprette FN, i den hensikt å styre verden gjennom stråmenn. Ingen krig foregår noe sted uten at de har en finger med i spillet.
 
Zions protokoller.
Hvis man ønsker å vite hvilke planer zionistene har, kan man lese i Zions vises protokoller, forkynner charteret. Dette dokumentet ble satt sammen av antijødiske kretser i Europa og Russland omkring forrige århundreskifte for angivelig å bevise at jødene strebet etter verdensherredømme. Det ble allerede tidlig i det 20. århundret avslørt som et falsum. Faktisk er det slik, om man skal tro Hamas-dokumentet, at alle imperialister, både kapitalister i Vesten og kommunister i Østen, støtter jødene av all sin makt.
 
Den dagen islam dukker frem, vil alle vantro forene seg mot islam, ettersom alle vantro er av én og samme nasjon. Denne programerklæringen krydres av et vers fra Koranen der troende muslimer advares mot å ha noen andre venner enn muslimer ettersom de vantro bare ønsker muslimenes undergang.
 
Sine soldater.
I avslutningskapittelet, artikkel 36, understreker Hamas at man vil støtte enhver som handler mot interessene til "den zionistiske fiende og dets lakeier". Enhver som antar islam som sin måte å leve på, vil Hamas betrakte som sine soldater.

 

 

 

AUSCHWITZ MUSEUM AVVISER IRANSK BESØK

Porten til Auschwitz leiren

Lederen for museet ved Auschwitz sa at han gikk imot det planlagte besøket av en Iransk delegasjon som hadde til hensikt å undersøke "omfanget" av Holocaust. Den Polske Utenriksminister Stefan Meller sa at "de mennesker som nekter for at folk ble myrdet i gasskamrene ved Auschwitz, får ikke sette sin fot i Polen, rapporterte Israels Radio. Omtrent 1,5 millioner mennesker, de fleste Jøder, døde i leiren på grunn av gassing, skyting, henging, juling, sult, sykdom eller dårlig behandling.


___________________________________________________

UKRAINA

 

Her ser dere den nytrykte Åpenbaringen Av De Sju Segl. Den ble trykket rett før Alushta Stevnet i den første uken av oktober. Ved Guds nåde og de troendes deltakelse fra hele verden, ble 5000 kopier trykket. De Russisk talende troende takker alle disse som støttet trykkingen og gjorde denne boken til en realitet.

Det forunderlige vitnesbyrd om Herrens nåde i å ha denne boken ferdig i tide vil finne sted i en av de nærmeste utgivelser.

_________________________________________________

 

INDIA

 

Som dere ser her, døper Broder Moses en av 32 troende som ganske nylig ga sine hjerter til Kristus i løp av noen møter som ble holdt en weekend. Fra vanlige landsby innbyggere til Politisjef ble lagt til Kristi Legeme i India.

Pastor Doriraj inviterte Broder Moses til å komme for noen møter. Omtrent 20 nye troende begjærte å bli døpt, og etter møtet var det 12 nye som mottok Jesus Kristus som deres Frelser - til sammen ble 32 døpt!

Omtrent 50 troende samlet seg i Broder Doriraj's hjem til møte, på et sted som har et verdenskjent Hindu tempel, som er i stor opposisjon. Men på trass av dette, vitnet Broder Doriraj for sine Hindiske naboer i Kristi kjærlighet og frelse. Selv om han ble truet, fortsatte han fryktløs som flere og flere kom for å høre og tro.

Foruten det vidunderlige vitnesbyrd om sjeler som blir lagt til Kristi Legeme, helbredet Herren Broder Madhu som var syk av et meget alvorlig tilfelle av uhelbredelig Hepatitis B. Noen få dager senere ringte hans hustru Søster Parmilla for å informere oss at alle prøvene som kom tilbake var negative. Doktorene stadfestet at det ikke var noe mer Hepatitis og han trengte ikke noen operasjon på leggen hans. Takk til Gud for Hans overveldende nåde og ufeilbarlige løfte fortsatt lever med Hans folk i dag.

Vi deler også med dere behovet for at det blir trykket flere hefter. Det gjelder: En Utredning Av De Sju Menighetstider og Åpenbaringen Av De Sju Segl. Vårt mål er å trykke 3000 kopier av hver på Tamilsk, Telegu, Hindi, og Malayalam, til en pris av 1.50 USD pr. stk.

____________________________________________________________

INDONESIA

Budskapet for denne Time fortsetter å berøre liv i denne verdens største Muslimske nasjon. Broder Mahanaim døpte sju stykker forleden i elven nær til hans kirke. En annen denominell forkynner, Broder Hutapea, har tatt imot Budskapet. Han og sammen med flere vil følge Ordet og bli døpt om igjen. Broder Hutapea sier at noen av hans forkynnervenner, som leser de Indonesiske budskapene, overveier også å bli døpt. be for disse nye troende og dem som forkynner Ordet i denne Muslimske nasjonen.

___________________________________________________

 

VENEZUELA

Bro. Isaias har reist 600 miles alene langs Orinoco elven for å nå flere stammer, slike som Yanomami og Piaroa, som er blitt forhørt  av offisielle myndigheter med mistanke om "forbrytelser" mot indianerne. Han ble anmeldt for å ha "tvunget" dem til å bli døpt og til å gå med klær! Hans medarbeider Bro. Andre Head ble brutalt angrepet i Oktober 2005 av fem menn. Noen mistenker at det er en sammenheng mellom disse to hendelser. Nedenfor er et bilde fra en av landsbyene. 

Bildet nedenfor er fra en annen landsby, som har tatt imot Jesu Kristi Evangelium.

______________________________________________________________

MALAWI

 

Troende i Chipoka

Rapport fra Malawi:

Bro. Dixon Kandoje, rapporterer at tørke har forårsaket hungersnød i tre år på rad, og mange sulter. Han har fortsatt med sine reiser og er opptatt med å hjelpe flere menigheter. mange pastorer ser til Bro. Dixon for hjelp. Det er fortsatt stort behov for Portugisiske Bibler i Mozambique. Bro. Dixon bygger også en ny kirke i Limbe.

En av de mange nye gruppene i Malawi samlet under deres lille landsby kirke

 

____________________________________________________________

KINA

 

En uke med spesielle møter i Kina er avsluttet vad at alle som deltok er hjemme igjen uten uhell. De troende gledet seg over Ordets forkynnelse som tjente til en enda større appetitt for hemmelighetene som er åpenbart i Guds Ord. Be for den nåværende tjeneste som tjener vår Herre Jesus i Kina, og som etablerer Kristi Brud i dette Endetidens Evangelium. De er under ransakelser fra myndighetene, likevel holder de ut i deres tjeneste for Bruden.

____________________________________________________________

FILIPINENE

Be om at Herren vil åpne øynene til dem som deltok på Mystery Expos, og at de vil anerkjenne Budskapets Sannhet som de leser heftene. Broder Vernon skrev forleden og informerte oss at et uttall denominelle pastorer kom til vårt kontor for å få flere oversatte budskaper. Han spurte om hvordan de visste hva de ønsket og hvor de hadde blitt kjent med lokaliteten til vårt kontor, så svarte de: "Vi har nettopp avsluttet et tre dagers Mystery Expo Seminar hvor ting ble lært som vi aldri hadde hørt før. Og vi ble fortalt at det var flere hefter med denne lære tilgjengelig på dette kontoret.

En pastor som kom har en Fengselstjeneste, og spurte etter hefter for å dele ut blant fangene som deltok på Bibelstudiene. Disse høydepunkter viser nok en gang effektiviteten av deres støtte til å oversette, trykke og støtte evangeliske møter slik som disse.

_____________________________________________________

BRASIL

Broder Ernie Villanueva sammen med Broder Samuel Dale fra Georgia er for øyeblikket i Brasil for talløse evangelilske møter. Broder Casar sponser disse møtene i områder hvor Fe Perfetia kringkastninger har hatt stor virkning på seerne. Her er et nytt vitnesbyrd av en som ble nådd gjennom kringkastningen:

...Kjære Broder Augusto, jeg skriver for å uttrykke min takknemlighet, at midt iblant mange som ikke er ekte, er det en Guds mann av din kaliber. jeg elsker å se på dine programmer, din lære om et liv i samfunn med Gud. Det er i sannhet et sant råd for dem som leter etter frelse... (Roberto)

___________________________________________________


ZIMBABWE

 

Det økonomisk presset er nå så stort i Zimbabwe at en ny valuta har blitt introdusert. Be inntrengende for de troende in denne tid.

 

_______________________________________________________

KAMERUN

Menigheten i Bamernda takker Believers Christian Fellowship i Glasgow, Scotland for de flere hundre kassetter som de sendte til dem.

____________________________________________________

 

 

 

   

 GUDS ORD

"Og dette evangeliet om riket skal bli forkynt i hele verden, som et vitnesbyrd for alle folkeslag, og så skal enden komme."

(Matteus Evg. 24:14)